A-orkest & D-examen kandidaten in de ontmoetingskerk

Vrijdag 8 juli presenteert het A-orkest samen met dirigent Erik van de Kolk een programma waarbij het najagen van talent centraal zal staan! Zo zullen de AMV’ers die avond hun diploma ontvangen, zal een vijftal leerlingen hun D-examen openbaar afsluiten, zal er een stuk van componist Arend Gerds in première gaan en zal er een plekje zijn voor het verhaal van Manon Ossevoort. Daarnaast voert het orkest nog zelfstandig een aantal geweldige werken uit.

Het D-examen van Daan Elling (hoorn), Josephine Smelt (saxofoon), Bas Lenters (saxofoon), Nadja Sanderman (saxofoon) en Marit Smelt(saxofoon) heeft zich eerder al grotendeels in het besloten gedeelte voltrokken en zal samen met het orkest openbaar afgerond worden tijdens het concert. Daan Elling zal alleen soleren voor orkest terwijl de overige kandidaten als saxofoonkwartet samen met het orkest zullen spelen.

Het Concert wordt georganiseerd in samenwerking met de Orgel & Muziek Commissie van de Ontmoetingskerk Vriezenveen. Kaartjes kosten twee euro aan de deur en zijn goed voor een consumptie in de pauze.

poster D-examen 2016