HRFSTWND concert met Sint-Jan Wierden @ Parkgebouw Rijssen | Rijssen | Overijssel | Nederland

HRFSTWND is een concertserie waarin de beste blaasmuziekensembles van Nederland zich presenteren. Harmonie Sint Jan uit Wierden en de Vriezenveense Harmonie komen beide uit in de hoogste divisie van de Nederlandse blaasmuziekwereld en laten 21 oktober een boeiend programma horen. Harmonie Sint Jan, onder leiding van Egbert van Groningen, zal zich presenteren met het bekende Samoen saxofoon-kwartet in Four Movements van de Nederlandse componist Van Beurden. Ook speelt het orkest het blaasmuziektopstuk Lincoln Posy van Percy Grainger. De Vriezenveense Harmonie, onder leiding van Erik van de Kolk, zal onder andere Valencian Widow van Aram Khachaturian ten gehore brengen. Daarnaast speelt het orkest het T-bone (trombone) concerto van de Nederlandse componist Johan de Meij die dit jaar is onderscheiden met de BUMA Classical Award.

Kaarten zijn voor een gereduceerde prijs van €12.50 tijdelijk beschikbaar, wanneer onze kaarten zijn uitverkocht kunnen deze gekocht worden op de website van het Parkgebouw Rijssen: https://www.parkgebouw.nl/evenementen/oktober2017/69395/hrfstwnd.html