jul
Camping Odeon
jul 15 – jul 16 hele dag
Camping Odeon @ Muziekgebouw Odeon | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Twee dagen lang muziek maken, leuke activiteiten en gezelligheid

vr
Slagwerkconcert
sep 23 @ 19:45 – 22:00
Slagwerkconcert @ Het Punt Vroomshoop

Vrijdag 23 september geeft de A-slagwerkgroep van onze vereniging samen met Popschool Twenterand en de A-slagwerkgroep van Harmonie Wierden een slagwerkconcert in het Punt in Vroomshoop. Ook zal top-slagwerkduo Christiaan Saris & Niek KleinJan een optreden verzorgen deze avond.

VH in the movies!
nov 5 @ 20:00 – 22:15
VH in the movies! @ CCK2 | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Op zaterdag 5 november geven meer dan honderd muzikanten van de A-slagwerkgroep en het A-orkest van de Vriezenveense Harmonie een gezamenlijk concert in CCK2. U kunt dan luisteren naar muziek uit een aantal films uit het verleden maar ook uit films die recent zijn verschenen. Door de grote variëteit in muziek is dit concert afgestemd op een breed publiek. Violist Rhayr Ter Sargsian uit Vriezenveen soleert bij het orkest en zijn optreden met de slagwerkgroep is een unieke muzikale combinatie. De vocale solist is Maartje Cammeraat. Zij is hoornist in het fanfareorkest van muziekvereniging Emergo uit Castricum en zal tijdens dit concert laten horen dat ze voortreffelijk kan zingen.

Kaarten kunt u vooraf bestellen via de Facebook pagina en door te mailen naar info@vriezenveenseharmonie.nl

Het concert begint om 20:00 uur en de entree bedraagt € 7,50. Tot dan!

Kerstconcert 2016!
dec 17 @ 20:00 – 22:30

Bestel hier uw kaarten voor het Kerstconcert 2016 in de Grote Kerk in Vriezenveen. Aanvang: 20u. Het belooft een verrassende avond te worden waarin het A-orkest, o.l.v. maestro Erik van de Kolk, zich van haar meest veelzijdige kant laat zien!

Kerstzangdienst
dec 24 @ 19:00 – 20:00
Kerstzangdienst

Het B-orkest verzorgd zoals elk jaar de muzikale begeleiding in kerzangdienst op kerstavond in de Grote Kerk te Vriezenveen.

feb
feb 11 @ 19:00 – 20:00
Voorspeelavond @ Grote Zaal Odeon | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Of onze leerlingen nu fluit of marimba spelen, ze nog maar een half jaartje les hebben of inmiddels al meerdere diploma’s hebben; ze laten altijd van zich horen tijdens onze voorspeelavonden!

Elke voorspeelavond heeft een gevarieerd programma met zowel slagwerk als blaasinstrumenten. Spelen met cd, helemaal solo, samen met een docent of in ensembles, alles komt voorbij! Dit is het uitgelezen moment om als trotse papa, mama, opa, oma, buurman of goede vriend te komen luisteren naar het resultaat van veel oefenen en wekelijkse lessen in Odeon!

mrt
mrt 25 @ 19:00 – 20:00

mrt
Slagwerkconcert met SDG Ommen in Seven! @ Grand Café Seven | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Op 25 maart spelen we een slagwerkconcert met één van de beste slagwerkgroepen van de wereld: de slagwerkgroep van SDG Ommen, onder leiding van Roel Jan Jongsma. Zij gaan in juli naar het Wereld Muziek Concours wat elke 4 jaar in Kerkrade georganiseerd wordt. Zie hier een opname van het vorige WMC:

Op het programma staan allemaal gave stukken en we mogen zelfs 4 nieuwe jeugdleden introduceren die voor het eerst hun concert spelen met de A-slagwerkgroep! Tevens zijn wij heel benieuwd wat de slagwerkgroep van SDG Ommen gaat spelen, u ook?

We zien u graag de 25e vanaf 20u in Grand Café Seven!

mei 20 @ 19:00 – 20:00