vr
Vriezenveen in Concert met O’G3NE
okt 19 @ 19:30 – okt 20 @ 00:30
Vriezenveen in Concert met O'G3NE @ Manitobaplein, Vriezenveen

O’G3NE, de Vriezenveense Harmonie en The Beggars Clan op één gigantisch podium tijdens Vriezenveen in Concert!

Het eerste lustrum van de Oktoberfeesten Vriezenveen wordt groots gevierd met Vriezenveen in Concert. O’G3NE, bekend van The Voice of Holland en het Eurovisie Songfestival, zal op vrijdag 19 oktober onder begeleiding van de Vriezenveense Harmonie te bewonderen zijn in de sfeervolle feesttent op het Manitobaplein op de openingsavond van de Oktoberfeesten. Het wordt een muzikaal en visueel spektakel met diverse gastoptredens van onder meer The Beggars’ Clan. In een avondvullend programma passeren vele muzikale genres de revue, van pop tot klassiek, en van Ierse folk tot dance.

De kaartverkoop voor Vriezenveen In Concert is gestart via www.mdzk.nl, tot 1 oktober zijn er zogenaamde ‘Early Bird’ tickets te verkrijgen voor €15,- (+1,- service kosten). Vanaf 1 Oktober gaat de prijs omhoog dus koop je kaarten op tijd!

D-Examen Concert Colyn Jonker @ CCK2 | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Op 3 November 2018 wordt er in samenwerking met de A-Slagwerkgroep van de Vriezenveense Harmonie het D-examen van Colyn Jonker gehouden. Een van de hoogste diploma’s beschikbaar op amateuristisch niveau.

De avond zal worden gevuld met onder andere meerdere zachte marimbastukken, solo-stukken met begeleiding van de slagwerkgroep en een arrangement voor een kleinere groepering. Terwijl een deel van het D-examen gesloten zal worden afgenomen in de middag, ziet uw op deze avond het openbare deel.

De slagwerkgroep zal ook enkele stukken ten gehore brengen ten voorbereiding van het Concours In Ettenleur op 8 December dit jaar.

Kortom, een variërend en interessant programma!

Theorie Examens! @ Noordik Vriezenveen | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Op deze dag zullen de Theorie examens van de HaFaBr in niveau A,B,C of D worden afgenomen op het Noordik Vriezenveen.

Wij wensen de examenkandidaten ook dan heel veel geluk toe!

Slagwerk Concours Ettenleur @ Ettenleur

Het Slagwerk Concours in Ettenleur is voor de A-slagwerkgroep een kans om te laten zien wat ze in hun mars hebben. Ze zullen op dit evenement, georganiseerd door de KNMO, enkele nieuwe stukken laten horen in de concourse poule. Hiervan is Journey Into the Unknown een nieuwkomer en speciaal gecomponeerd voor de A-slagwerkgroep van de Vriezenveense Harmonie.

Windows of the Maloca is ook een stuk dat wordt gespeeld op het concours. Dit meesterwerk van Jim Casella is ook tamelijk nieuw en zal zijn eerste premiere maken op het concours.

De A-slagwerkgroep heeft van dit stuk een video-opname gemaakt. Deze kan u hieronder beluisteren.

Bent uw fanatiek supporter en wilt uw onze slagwerkers aanmoedigen in hun reis naar een eerste plek? Kom dan gezellig met ons mee en luister naar een uitdagend maar prachtig programma!

Nadere Informatie volgt.

Kerstconcert 2018! @ Grote Kerk Vriezenveen | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Het jaarlijkse Kerstconcert van de Vriezenveens Harmonie wordt ook dit jaar weer in de Grote Kerk gehouden. Een zaterdag avond vol klassiek, kerst en pop muziek.

Nadere Informatie Volgt.

ma
Oliebollen Actie 2018 @ Kofo | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

De jaarlijkse oliebollen actie komt er alweer aan. De dag waar vrijwilligers en muzikanten samenwerken, en vooral veel plezier maken, om voor u een lekkere portie oliebollen te regelen.

Heeft u tijdens de feestdagen ook zin in lekkere oliebollen? Dan kan u dat gewoon bij ons bestellen!

Nadere Informatie volgt.