Kerstconcert met Sharon Kips! @ Grote Kerk Vriezenveen | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Het jaarlijkse Kerstconcert van de Vriezenveens Harmonie wordt ook dit jaar weer in de Grote Kerk gehouden. Soliste Sharon Kips (bekend van The X-factor) gospelkoor Vision uit Vriezenveen zullen door het A-orkest begeleidt worden. Verder speelt het orkest ook haar eigen klassieke, licht-klassieke en populaire werken.

Kaarten zullen vanaf eind november te koop zijn bij De Akker, Bruna Vriezenveen en via deze website.

ma
Oliebollen Actie 2018 @ Kofo | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

De jaarlijkse oliebollen actie komt er alweer aan. De dag waar vrijwilligers en muzikanten samenwerken en vooral veel plezier maken, om voor u een lekkere portie oliebollen te regelen.

Heeft u tijdens de feestdagen ook zin in lekkere oliebollen? Dan kan u dat gewoon bij ons bestellen!

Bestellen doet u HIER !!

feb
NK slagwerk A-slagwerkensemble @ Oosterhout

Organisatie: KNMO

Locatie: Theater De Bussel te Oosterhout

Voorspeelavond
mei 18 @ 19:00 – 20:00
Voorspeelavond @ Grote Zaal Odeon | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Of onze leerlingen nu fluit of marimba spelen, ze nog maar een half jaartje les hebben of inmiddels al meerdere diploma’s hebben; ze laten altijd van zich horen tijdens onze voorspeelavonden!

Elke voorspeelavond heeft een gevarieerd programma met zowel slagwerk als blaasinstrumenten. Spelen met cd, helemaal solo, samen met een docent of in ensembles, alles komt voorbij! Dit is het uitgelezen moment om als trotse papa, mama, opa, oma, buurman of goede vriend te komen luisteren naar het resultaat van veel oefenen en wekelijkse lessen in Odeon!

jun
Voorspeelavond