Kerstconcert met Sharon Kips! @ Grote Kerk Vriezenveen | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Het jaarlijkse Kerstconcert van de Vriezenveens Harmonie wordt ook dit jaar weer in de Grote Kerk gehouden. Soliste Sharon Kips (bekend van The X-factor) gospelkoor Vision uit Vriezenveen zullen door het A-orkest begeleidt worden. Verder speelt het orkest ook haar eigen klassieke, licht-klassieke en populaire werken.

Kaarten zullen vanaf eind november te koop zijn bij De Akker, Bruna Vriezenveen en via deze website.

ma
Oliebollen Actie 2018 @ Kofo | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

De jaarlijkse oliebollen actie komt er alweer aan. De dag waar vrijwilligers en muzikanten samenwerken, en vooral veel plezier maken, om voor u een lekkere portie oliebollen te regelen.

Heeft u tijdens de feestdagen ook zin in lekkere oliebollen? Dan kan u dat gewoon bij ons bestellen!

Nadere Informatie volgt.