jun
Open Dag
jun 22 @ 10:00 – 13:00

Zaterdag 23 juni aanstaande vindt in Odeon weer de Open Dag plaats. Wil jij graag op muziekles en lijkt het je leuk om alvast een paar instrumenten uit te proberen kom dan tussen 10:00 en 12:00 even langs!

jun
vr
Rasteder Musiktagge
jun 28 – jun 30 hele dag
Rasteder Musiktagge @ Rasteder

Dit weekend vertrekken zowel het A-Slagwerkgroep als het A-Orkest richting onze oosterse buren. Zij zullen optreden op het Rasteder Musiktagge, een groot, internationaal muziekfestival voor orkesten, slagwerkgroepen, marcheerkorpsen en anderen. Na de optredens is er genoeg tijd om te relaxen en te genieten van de muziek uit alle hoeken van Europa.

Kortom een zeer geschikt en leuk weekend uit voor zowel de jeugd als de wat ouderen van onze vereniging. We kijken hier ook erg naar uit!

jul
vr
Camping Odeon / Vlonderconcert @ Muziekgebouw Odeon | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Twee dagen lang muziek maken, leuke activiteiten en gezelligheid allemaal bij ons eigen clubgebouw.