Slagwerk Concours Ettenleur @ Ettenleur

Het Slagwerk Concours in Ettenleur is voor de A-slagwerkgroep een kans om te laten zien wat ze in hun mars hebben. Ze zullen op dit evenement, georganiseerd door de KNMO, enkele nieuwe stukken laten horen in de concourse poule. Hiervan is Journey Into the Unknown een nieuwkomer en speciaal gecomponeerd voor de A-slagwerkgroep van de Vriezenveense Harmonie.

Windows of the Maloca is ook een stuk dat wordt gespeeld op het concours. Dit meesterwerk van Jim Casella is ook tamelijk nieuw en zal zijn eerste premiere maken op het concours.

De A-slagwerkgroep heeft van dit stuk een video-opname gemaakt. Deze kan u hieronder beluisteren.

Bent uw fanatiek supporter en wilt uw onze slagwerkers aanmoedigen in hun reis naar een eerste plek? Kom dan gezellig met ons mee en luister naar een uitdagend maar prachtig programma!

Nadere Informatie volgt.

Kerstconcert 2018! @ Grote Kerk Vriezenveen | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Het jaarlijkse Kerstconcert van de Vriezenveens Harmonie wordt ook dit jaar weer in de Grote Kerk gehouden. Een zaterdag avond vol klassiek, kerst en pop muziek.

Nadere Informatie Volgt.

ma
Oliebollen Actie 2018 @ Kofo | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

De jaarlijkse oliebollen actie komt er alweer aan. De dag waar vrijwilligers en muzikanten samenwerken, en vooral veel plezier maken, om voor u een lekkere portie oliebollen te regelen.

Heeft u tijdens de feestdagen ook zin in lekkere oliebollen? Dan kan u dat gewoon bij ons bestellen!

Nadere Informatie volgt.