Slagwerkconcert in Ommen

Op Zaterdag 14 april is er in het muziekgebouw van SDG Ommen een concert waarbij slagwerk centraal staat. Er kan genoten worden van optredens van het A-slagwerkensemble van de Vriezenveense Harmonie en het A- en B-slagwerkensemble van SDG Ommen.
Het slagwerkensemble van de Vriezenveense Harmonie onder leiding van dirigent Niek
Kleinjan voert de Europese première uit van “Windows of the Maloca” van de Amerikaanse componist Jim Casella. De videoclip van deze compositie gaat na dit concert live. De Vriezenveense slagwerkgroep gebruikt dit concert voor de eerste try-out voor het podiumconcours aan het eind van dit jaar in Etten-Leur. Het concert begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk. Het muziekgebouw van SDG vindt u aan de Korenmolen 20 in Ommen.