VH in the movies!

in-the-movies-concert3Op zaterdag 5 november geven meer dan honderd muzikanten van de A-slagwerkgroep en het A-orkest van de Vriezenveense Harmonie een gezamenlijk concert in CCK2. U kunt dan luisteren naar muziek uit een aantal films uit het verleden maar ook uit films die recent zijn verschenen. Door de grote variëteit in muziek is dit concert afgestemd op een breed publiek. Violist Rhayr Ter Sargsian uit Vriezenveen soleert bij het orkest en zijn optreden met de slagwerkgroep is een unieke muzikale combinatie. De vocale solist is Maartje Cammeraat. Zij is hoornist in het fanfareorkest van muziekvereniging Emergo uit Castricum en zal tijdens dit concert laten horen dat ze voortreffelijk kan zingen.

Kaarten kunt u vooraf bestellen via de Facebook pagina en door te mailen naar info@vriezenveenseharmonie.nl

Het concert begint om 20:00 uur en de entree bedraagt € 7,50. Tot dan!