Vriezenveense Harmonie weer van start!

Vanaf 3 september zijn alle muzieklessen weer begonnen bij de Vriezenveense Harmonie. Ook de orkesten en slagwerkgroepen beginnen dan weer met repeteren. Inmiddels heeft de Vriezenveense Harmonie ook meegewerkt aan het theaterspektakel STORK in Hengelo. Het A-orkest gaat nu repeteren voor Vriezenveen in Concert met O’G3NE op 19 oktober. Ook het B-orkest zal voorafgaand aan dit spektakel spelen. De slagwerkensembles hebben een druk programma in het najaar met concerten op 6 oktober, 3 november (D-examen Colyn Jonker) en het concours op 8 december.

Traditioneel in de start van het nieuwe schooljaar gaan de jeugdleden op Summercamp. Dit jaar was het thema Disney. Afgelopen vrijdag werd er een gestart met een puzzeltocht op de fiets naar de jeugdherberg. Het hele weekend werden er tal van spelletjes gedaan, op zaterdag werd er flink met water gespeeld en gespetterd, en ’s avonds was er weer een heuse bonte avond. Elk groepje had een superleuke act voorbereid, maar de Doornroosjes gingen er met de winst vandoor! Ook dit jaar was het weer een fantastische Summercamp!

Wil jij ook nog muziekles volgen, en volgend jaar mee op Summercamp? Je kunt je nog steeds opgeven voor muziekles bij de Vriezenveense Harmonie. Ook voor de lessen Algemene Muzikale Vorming kun je je nog opgeven. De AMV lessen zijn bedoeld voor jonge kinderen om hen een muzikale basis te geven. Je leert noten lezen en ritmes klappen, maar het is vooral heel erg leuk!

Geef je snel op via info@vriezenveenseharmonie.nl