Agenda

nov
3
za
D-Examen Concert Colyn Jonker @ CCK2 | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Op 3 November 2018 wordt er in samenwerking met de A-Slagwerkgroep van de Vriezenveense Harmonie het D-examen van Colyn Jonker gehouden. Een van de hoogste diploma’s beschikbaar op amateuristisch niveau.

De avond zal worden gevuld met onder andere meerdere zachte marimbastukken, solo-stukken met begeleiding van de slagwerkgroep en een arrangement voor een kleinere groepering. Terwijl een deel van het D-examen gesloten zal worden afgenomen in de middag, ziet uw op deze avond het openbare deel.

De slagwerkgroep zal ook enkele stukken ten gehore brengen ten voorbereiding van het Concours In Ettenleur op 8 December dit jaar.

Kortom, een variërend en interessant programma!

nov
24
za
Theorie Examens! @ Noordik Vriezenveen | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Op deze dag zullen de Theorie examens van de HaFaBr in niveau A,B,C of D worden afgenomen op het Noordik Vriezenveen.

Wij wensen de examenkandidaten ook dan heel veel geluk toe!

dec
8
za
Slagwerk Concours Ettenleur @ Ettenleur

Het Slagwerk Concours in Ettenleur is voor de A-slagwerkgroep een kans om te laten zien wat ze in hun mars hebben. Ze zullen op dit evenement, georganiseerd door de KNMO, enkele nieuwe stukken laten horen in de concourse poule. Hiervan is Journey Into the Unknown een nieuwkomer en speciaal gecomponeerd voor de A-slagwerkgroep van de Vriezenveense Harmonie.

Windows of the Maloca is ook een stuk dat wordt gespeeld op het concours. Dit meesterwerk van Jim Casella is ook tamelijk nieuw en zal zijn eerste premiere maken op het concours.

De A-slagwerkgroep heeft van dit stuk een video-opname gemaakt. Deze kan u hieronder beluisteren.

Bent uw fanatiek supporter en wilt uw onze slagwerkers aanmoedigen in hun reis naar een eerste plek? Kom dan gezellig met ons mee en luister naar een uitdagend maar prachtig programma!

Nadere Informatie volgt.

dec
22
za
Kerstconcert met Sharon Kips! @ Grote Kerk Vriezenveen | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Het jaarlijkse Kerstconcert van de Vriezenveens Harmonie wordt ook dit jaar weer in de Grote Kerk gehouden. Soliste Sharon Kips (bekend van The X-factor) gospelkoor Vision uit Vriezenveen zullen door het A-orkest begeleidt worden. Verder speelt het orkest ook haar eigen klassieke, licht-klassieke en populaire werken.

Kaarten zullen vanaf eind november te koop zijn bij De Akker, Bruna Vriezenveen en via deze website.

dec
31
ma
Oliebollen Actie 2018 @ Kofo | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

De jaarlijkse oliebollen actie komt er alweer aan. De dag waar vrijwilligers en muzikanten samenwerken en vooral veel plezier maken, om voor u een lekkere portie oliebollen te regelen.

Heeft u tijdens de feestdagen ook zin in lekkere oliebollen? Dan kan u dat gewoon bij ons bestellen!

Bestellen doet u HIER !!

 

 

feb
2
za
NK slagwerk A-slagwerkensemble @ Oosterhout

Organisatie: KNMO

Locatie: Theater De Bussel te Oosterhout

mrt
8
vr
Solisten Concert
mrt 8 @ 20:00 – 22:00
Solisten Concert @ Ontmoetingskerk Vriezenveen

Vrijdag 8 maart geeft ons A-orkest een concert in de Ontmoetingskerk Vriezenveen. Naast een aantal orkestrale werken staan vooral de solisten en ensembles uit het orkest centraal.

Speciale solist is Thomas Valk, hij zal een aantal stukken spelen met het orkest waarna hij hoopt zijn D-examen af te ronden.

Naast Thomas zullen Sjors Termorshuizen (hobo) en Michel Glintmeijer (trombone) ook soleren met het orkest.

Verschillende ensembles (saxofoon, klarinetten, koper en slagwerk) zullen ook van zich laten horen.

Het belooft een hele gevarieerde avond te worden!

Deur open: 19:30 uur
Kaarten aan de deur: €3,-

mrt
23
za
‘VH in the movies’
mrt 23 @ 19:30 – 20:30
'VH in the movies' @ Ontmoetingskerk Vriezenveen

Ladies and gentlemen, terwijl wij nog aan het nagenieten zijn van het geslaagde D-examen van Thomas , kondigen wij het volgende concert alweer aan. Op zaterdag 23 maart presenteren de B-slagwerkgroep en het B-orkest u ‘VH in the movies’. Een avond gevuld met filmmuziek , georganiseerd door leden van het B-orkest. Dit wilt u natuurlijk niet missen!

apr
6
za
Theorie-examens en Voorspeelavond @ Noordik Vriezenveen/Odeon Vriezenveen

Op deze dag zitten onze leerlingen in volle angst voor hun theorie-examens.. Na weken te hebben gestudeerd zetten zij zich voort om een stap verder te zetten in hun muzikale talent.

Theorie-examens voor Niveau A,B,C en D worden afgenomen in het Noordik. Wij wensen onze leerlingen dan ook superveel succes!!

In de avond wordt er overigens ook een voorspeelavond georganiseerd. Nadere tijden voor dit volgen nog

mei
18
za
Voorspeelavond
mei 18 @ 19:00 – 20:00
Voorspeelavond @ Grote Zaal Odeon | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Of onze leerlingen nu fluit of marimba spelen, ze nog maar een half jaartje les hebben of inmiddels al meerdere diploma’s hebben; ze laten altijd van zich horen tijdens onze voorspeelavonden!

Elke voorspeelavond heeft een gevarieerd programma met zowel slagwerk als blaasinstrumenten. Spelen met cd, helemaal solo, samen met een docent of in ensembles, alles komt voorbij! Dit is het uitgelezen moment om als trotse papa, mama, opa, oma, buurman of goede vriend te komen luisteren naar het resultaat van veel oefenen en wekelijkse lessen in Odeon!

jun
1
za
Voorspeelavond
jun 1 @ 19:00 – 20:00
Voorspeelavond @ Grote Zaal Odeon | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Of onze leerlingen nu fluit of marimba spelen, ze nog maar een half jaartje les hebben of inmiddels al meerdere diploma’s hebben; ze laten altijd van zich horen tijdens onze voorspeelavonden!

Elke voorspeelavond heeft een gevarieerd programma met zowel slagwerk als blaasinstrumenten. Spelen met cd, helemaal solo, samen met een docent of in ensembles, alles komt voorbij! Dit is het uitgelezen moment om als trotse papa, mama, opa, oma, buurman of goede vriend te komen luisteren naar het resultaat van veel oefenen en wekelijkse lessen in Odeon!

jun
22
za
Open Dag
jun 22 @ 10:00 – 13:00

Zaterdag 23 juni aanstaande vindt in Odeon weer de Open Dag plaats. Wil jij graag op muziekles en lijkt het je leuk om alvast een paar instrumenten uit te proberen kom dan tussen 10:00 en 12:00 even langs!

jun
28
vr
Rasteder Musiktagge
jun 28 – jun 30 hele dag
Rasteder Musiktagge @ Rasteder

Dit weekend vertrekken zowel het A-Slagwerkgroep als het A-Orkest richting onze oosterse buren. Zij zullen optreden op het Rasteder Musiktagge, een groot, internationaal muziekfestival voor orkesten, slagwerkgroepen, marcheerkorpsen en anderen. Na de optredens is er genoeg tijd om te relaxen en te genieten van de muziek uit alle hoeken van Europa.

Kortom een zeer geschikt en leuk weekend uit voor zowel de jeugd als de wat ouderen van onze vereniging. We kijken hier ook erg naar uit!

 

jul
12
vr
Camping Odeon / Vlonderconcert @ Muziekgebouw Odeon | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Twee dagen lang muziek maken, leuke activiteiten en gezelligheid allemaal bij ons eigen clubgebouw.

 

okt
12
za
Schoonmaakdag Odeon @ Odeon | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Jaja, het is weer zover… De (half)jaarlijkse schoonmaakdag van het clubgebouw van de Vriezenveense Harmonie. Super Fun Natuurlijk!