Schoonmaakdag Odeon @ Odeon | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Jaja, het is weer zover… De (half)jaarlijkse schoonmaakdag van het clubgebouw van de Vriezenveense Harmonie. Super Fun Natuurlijk!

B-orkest gaat naar Borne! @ Ontmoetingskerk Vriezenveen | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

Uitwisselingsconcert met de Bornse Harmonie

Concours A-orkest

Onder leiding van onze dirigent Erik van der Kolk, zal het A-orkest van de Vriezenveense Harmonie naar Zutphen vertrekken om aan het concours mee te doen. Dit is altijd een zere spannende, tevens ook een hele gezellige dag!

di
Oliebollen Actie 2019 @ Kofo | Vriezenveen | Overijssel | Nederland

De jaarlijkse oliebollen actie komt er alweer aan. De dag waar vrijwilligers en muzikanten samenwerken en vooral veel plezier maken, om voor u een lekkere portie oliebollen te regelen.

Heeft u tijdens de feestdagen ook zin in lekkere oliebollen? Dan kan u dat gewoon bij ons bestellen!

Bestellen doet u HIER !!