Logo Vriezenveense Harmonie

23 juni 2023 - Muziektheatervoorstelling 'Een Koffer Vol...'

Divider
Zaterdag 1 juli 2023

Een Koffer Vol…

‘Een onvergetelijke beleving creëren voor onze jeugdige muzikanten op het podium, en natuurlijk het publiek’ Dat was het doel van ons jubileumproject ‘Een Koffer Vol…’, de zelf geproduceerde muziektheatervoorstelling die afgelopen vrijdag twee keer is uitgevoerd. De beleving moest ontstaan uit het deels verlaten van de comfortzone, namelijk door de standaard podiumpresentatie te verrijken met theaterelementen, filmbeelden, samenwerking met basisscholen en een combo.

Uit de enthousiaste en trotse gezichten afgelopen vrijdag kunnen we afleiden dat het doel geslaagd is! Wat zijn we trots op iedereen voor en achter de schermen die hieraan heeft bijgedragen. De kindervoorstelling was boordevol energie. De kinderen van veel basisscholen in Vriezenveen en Westerhaar hadden op school liederen en ritmische opdrachten ingestudeerd met hulp van Nicole Grothe en konden die live in praktijk brengen. Een taak die in de avondvoorstelling door het talrijke publiek en onder aanvoering van vertelster Ymkje Hellinga en zangeres Carlijn de Lange met veel genoegen werd overgenomen. Onze jeugdorkesten en amv-leerlingen haalden op en naast het podium onder leiding van Sandra Mulder en Roelf-Jan Schipper alles uit de kast en lieten horen en zien dat muziek maken gewoon het allerleukste is om te doen.

Benieuwd naar de foto’s? Zie bijgevoegde links naar de scholenvoorstelling en avondvoorstelling, met dank aan Harry Heuven. En benieuwd naar de filmregistratie? Zie bijgaande LINK met dank aan Henk Aalderink.

Een Koffer Vol avonturen en dankbare herinneringen nemen we mee de toekomst in, verder op reis!

Zaterdag 1 juli 2023