Logo Vriezenveense Harmonie

Laatbloeiers

Divider

Ben jij iemand die altijd al heeft gedroomd van muziek maken, maar nooit de kans heeft gehad om je talent te ontwikkelen? Of misschien ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging om je dagen te verrijken? Dan is "Laatbloeiers" precies wat voor jou!

Wat is "Laatbloeiers"?

"Laatbloeiers" is een uniek muziekprogramma speciaal ontworpen voor volwassenen die op latere leeftijd de wonderen van de klarinet willen ontdekken. Onze wekelijkse lessen bieden de perfecte gelegenheid om samen met gelijkgestemden te leren, te groeien en te bloeien in de wereld van (klarinet)muziek.

Waarom Klarinet?

De klarinet is een van de meest veelzijdig instrument in de muziekwereld. Of je nu van klassieke melodieën houdt, jazzklanken wilt verkennen of gewoon je eigen muzikale reis wilt beginnen, de klarinet biedt eindeloze mogelijkheden.

Waarom "Laatbloeiers"?

  1. Individuele aandacht: Onze ervaren docenten begrijpen de unieke behoeften van volwassen leerlingen en bieden persoonlijke begeleiding om je snel vooruit te helpen.
  2. Samen muziek maken: Naast individuele lessen, bieden we ook 1x per maand gezamenlijke sessies waar je samen met mede-"Laatbloeiers" kunt spelen.
  3. Flexibele tijden: We begrijpen dat je een druk leven hebt, daarom hebben we onze lessen gepland op woensdagavonden zodat je je passie voor muziek kunt ontdekken zonder je dagelijkse verplichtingen te verwaarlozen.

Meld je vandaag nog aan voor "Laatbloeiers"!

Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met muziek of helemaal nieuw bent in deze wereld, Laatbloeiers heet iedereen welkom.

Neem vandaag nog contact met ons op door een mail te sturen naar m.bosch@vriezenveenseharmonie.nl

Kosten: €65 per maand incl klarinet in bruikleen.