Logo Vriezenveense Harmonie

De Bremer Stadsmuzikanten - een muzikale familievoorstelling

Divider
Donderdag 7 maart 2024

KAARTEN

De Bremer Stadsmuzikanten - een muzikale familievoorstelling

16.00 uur = uitverkocht

Beleef het sprookje de Bremer Stadsmuzikanten in de muzikale familievoorstelling van de Vriezenveense Harmonie op 6 april in Het Punt. Op muziek van de harmonie presenteert meesterverteller Frank Groothof (bekend van Sesamstraat en Het Klokhuis) het meeslepende verhaal over een avontuurlijke ezel, hond, kat en haan.

Na jaren trouwe dienst worden een ezel, hond, kat en haan door hun baasjes aan de kant gezet. Ze besluiten het heft in eigen hand te nemen: ze gaan hun geluk beproeven als straatmuzikant in Bremen. Onderweg naar de grote stad stuiten ze op een huis vol gevaarlijke rovers. Wat nu?

De Bremers Stadsmuzikanten is een boeiende muziektheatervoorstelling voor jong en oud. Kinderen en hun (groot)ouders beleven het spannende avontuur van de vier dieren. En zij spelen zelf ook een belangrijke rol. Door mee te zingen en te bewegen helpen zij Frank het verhaal tot een goed einde te brengen.

In de Bremer Stadsmuzikanten maakt het publiek op speelse wijze kennis met muziekinstrumenten en het orkest. Voor de voorstelling kunnen kinderen zelf ook muziekinstrumenten proberen.

De Bremer Stadsmuzikanten
Frank Groothof en Vriezenveense Harmonie
Tekst: Frank Groothof
Muziek: Zoran Rosendahl
Leeftijd: 4 t/m 12 jaar
Duur: 60 minuten

Kinderen t/m 12 jaar: 5 euro
Volwassenen: 12,50 euro

Zaterdag 6 april om 16.00 uur en om 19.00 uur


Bestel hier kaarten voor 16 uur= UITVERKOCHT


Bestel hier kaarten voor 19 uur