Logo Vriezenveense Harmonie

SHOWTIME!

Divider
Maandag 23 oktober 2023

It’s showtime!

Kaarten Kopen

Showtime is een wervelende show boordevol muziek, dans, acro en theater. De Vriezenveense Harmonie, theatergroep STROEF, turnvereniging KEV en dansstudio De Danshal slaan de handen ineen en toveren eenmalig de semipermanente sporthal om tot een sfeervol podium. Daar word je onder het genot van hapjes en drankjes getrakteerd op betoverende muziek, hilarisch theater, bloedstollende acrobatiek en dynamisch dans.

Met Showtime beleef je een unieke avond uit. Op bekende en iets minder bekende muziek zoals van films, games en populaire artiesten tonen de dansers en acro-teams hun talenten. Tussendoor verrassen acteurs met hun eigenzinnige impro-theater. Voor het eerst wordt zo’n spectaculaire show in Vriezenveen georganiseerd. Nodig je partner, vrienden of familie uit en boek snel je kaarten. Showtime wil je niet missen.

Kies voor het all inclusive Show-arrangement. Dan neem je samen met je gezelschap plaats aan een feestelijke tafel. Je ontvangt 4 muntjes voor drankjes tijdens de voorstelling. Ook worden verschillende heerlijke hapjes uit de keuken van Het Wapen van Vriezenveen aan je geserveerd.

Zeker weten dat jij samen met jouw vrienden of familie aan dezelfde tafel zit? Reserveer dan samen 1 tafel inclusief Show-arrangement.

Uiteraard zijn er ook losse kaarten verkrijgbaar. Drankjes haal je dan zelf vooraf of in de pauze aan de bar.

Losse kaart: € 20 (alleen zitplaats)

Show-arrangement: € 40 (incl. kaart, plaats en bediening aan tafel, 4 muntjes en hapjes)

Tafel voor 8 personen met Show-arrangement: € 330

Zaterdag 25 november

20.00 uur

19.30 uur deuren open

Semipermanente sporthal, Schout Doddestraat 11a, Vriezenveen

Let op!: om kaarten te kopen wordt u doorgeleid naar een betaalpagina van Stager.

Kaarten Kopen

Vriezenveense Harmonie

Theatergroep STROEF

KEV

De Danshal