Logo Vriezenveense Harmonie

Vriezenveense Harmonie en partners presenteren Showtime!

Divider
Woensdag 1 november 2023

“Spectaculaire avond met muziek, dans, acro en theater” en “Vriezenveense Harmonie en partners presenteren Showtime”

Zo klinken de titels van de nieuwsberichten in de Toren van Twenterand en de Week van Twenterand.

Op zaterdag 25 novmber is de semipermanente sporthal het toneel voor de wervelende voorstelling Showtime. De Vriezenveense Harmonie, theatergroep STROEF, turnvereniging KEV en dansstudio De Danshal trakteren publiek een avond lang op betoverende live muziek, hilarisch theater, bloedstollende acrobatiek en dynamische dans. Liefhebbers van een all inclusive avond uit genieten van drankjes en heerlijke hapjes uit de keuken van het Wapen van Vriezenveen.

“Voor Vriezenveense begrippen is Showtime een unieke avond uit”, vertelt voorzitter René Lemans. “We richten ons hiermee op vrienden of familie die graag samen een uitgebreide, goed verzorgde avond uit willen. Doorgaans zijn zij daarvoor aangewezen op bijvoorbeeld Almelo, Hengelo en Enschede. Daar brengen wij nu verandering in. Wij halen eenmalig het fenomeen showtheater naar Vriezenveen. Voor deze gelegenheid bouwen we de semipermanente sporthal om tot een sfeervol podium.”

Spektakel met verschillende arrangementen

Met het all inclusive Show-arrangement à 40 p.p neem je samen met je gezelschap plaats aan een feestelijke tafel. Je ontvangt vier muntjes per persoon voor drankjes tijdens de voorstelling. Het Wapen serveert verschillende rondes lekkere hapjes. Als je zeker wilt weten dat je samen met jouw vrienden of familie aan dezelfde tafel zit, dan kun je samen één tafel inclusief Show-arrangement reserveren. Zo’n tafel voor acht personen kost in totaal 330 euro. Uiteraard zijn er ook losse kaarten voor twintig euro verkrijgbaar. Drankjes haal je dan zelf vooraf of in de pauze aan de bar.

Deuren gaan open om 19.30 uur.

Kaarten Kopen

---

Benieuwd naar het hele artikel? Lees hier de Toren van Twenterand en hier de Week van Twenterand